30 dagen muziekuitdaging #23

Day 23: a song that you want to play at your wedding

Geen idee, absoluut nog niet bij stilgestaan, in schril contrast met de volgende vraag… Het eeuwige trouw concept is me ontnomen en mijn geloof erin is weg. We zullen nog eens een inspanning doen om mee te spelen.

Iedereen die ouder dan dertig is, zal Love and Marriage van Frank Sinatra zeker linken aan Ed O’Neill en zijn familie en buren, Married with Children.

Sinatra heeft nog wel kanshebbers zoals I’ve got you under my skin. Edith Piaf’s La Vie En Rose, Elton John’s Your Song. Nog zo’n klassieker maar iets te melig waarschijnlijk is Sinéad O’Connor’s Nothing Compares To You (met dank aan Prince) en Chris Isaak’s Wicked Game.

Maar mijn keuze is gevallen op David Bowie: Absolute Beginners en/of Heroes.

Advertenties

Auteur: dhjvg

Bijna 40j geleefd zonder de hulp gekregen te hebben die ik nodig had. Het tekent me en heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Vandaar het "(f)autistische", niet dat mijn inzichten fout zijn, het betekent alleen dat anderen het als fout kunnen aanzien. Maar dat is een ander paar mouwen want wie bezit de complete waarheid, wat is goed/fout? Ik bedoel alleen dat ik zelf weet dat mijn gedachten niet altijd de juiste zijn, hoe juist het ook moge klinken. De constante schemerzone die er steeds voor zorgt dat ik mezelf in vraag begin te stellen, mijn geestelijke gezondheid, of beter gezegd, de mentale gezondheid van de maatschappij (behendig het woord "samenleving" ontwijkend vanwege kristalheldere redenen).

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s