30 dagen muziekuitdaging #22

Day 22: a song that you listen to when you’re sad

Dat komt al vaker voor en zoals ik gisteren al zei, is dat dan de test die de recentelijk ontdekte artiesten ondergaan of het eendagsvliegen zijn/waren of blijvertjes.

Maar over het algemeen moet ik mijn heil tijdens sombere momenten zoeken bij de bands die ik het beste ken, en bijgevolg goed weet wat het bij me losmaakt, welke positieve en negatieve herinneringen eraan gekoppeld zijn, welke gevoelens het losweekt, etc.

Daarom kies ik hier voor Type O Negative. Ze hebben me vaak geholpen om depressies het hoofd te bieden. Wolf Moon heb ik hierbij uitgekozen maar 90% van hun materiaal komt hiervoor in aanmerking.

Advertenties

Auteur: dhjvg

Bijna 40j geleefd zonder de hulp gekregen te hebben die ik nodig had. Het tekent me en heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Vandaar het "(f)autistische", niet dat mijn inzichten fout zijn, het betekent alleen dat anderen het als fout kunnen aanzien. Maar dat is een ander paar mouwen want wie bezit de complete waarheid, wat is goed/fout? Ik bedoel alleen dat ik zelf weet dat mijn gedachten niet altijd de juiste zijn, hoe juist het ook moge klinken. De constante schemerzone die er steeds voor zorgt dat ik mezelf in vraag begin te stellen, mijn geestelijke gezondheid, of beter gezegd, de mentale gezondheid van de maatschappij (behendig het woord "samenleving" ontwijkend vanwege kristalheldere redenen).

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s