30 dagen muziekuitdaging #20

Day 20: a song that you listen to when you’re angry

Als ik me ergens in opboei, vind ik mijn heil in de zwaarste metalsoorten, of schreeuwende punk/hardcore bands. Degene die dan het meest succesvol zijn, kan je afmeten aan het aantal keer dat het F-woord er in voorkomt. Enkele voorbeelden zijn Machine Head’s Fuck It All (slechte geluidskwaliteit), SlipKnot’s Wait And Bleed maar beiden hun discography voldoet om me van de grootste kwaadheid te bevrijden. Andere bands die hiertoe ook behoren zijn Rage Against The Machine.

Maar als de frustratielevels onder controle blijven en ik kan me permitteren om een muziekje op te zetten, kunnen de volgende helpen:

Break Stuff, Limp Bizkit (de tekst helpt hier vooral)

Mijn favoriet voor deze had Disturbed moeten zijn, die ik helaas al gebruikte bij Dag 15. De zanger van Disturbed coverde het nummer dus technisch gezien, blah blah blah. Ik zal toch een andere kiezen.

The Exploited – Beat The Bastards (lyrics)

Advertenties

Auteur: dhjvg

Bijna 40j geleefd zonder de hulp gekregen te hebben die ik nodig had. Het tekent me en heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Vandaar het "(f)autistische", niet dat mijn inzichten fout zijn, het betekent alleen dat anderen het als fout kunnen aanzien. Maar dat is een ander paar mouwen want wie bezit de complete waarheid, wat is goed/fout? Ik bedoel alleen dat ik zelf weet dat mijn gedachten niet altijd de juiste zijn, hoe juist het ook moge klinken. De constante schemerzone die er steeds voor zorgt dat ik mezelf in vraag begin te stellen, mijn geestelijke gezondheid, of beter gezegd, de mentale gezondheid van de maatschappij (behendig het woord "samenleving" ontwijkend vanwege kristalheldere redenen).

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s