30 dagen muziekuitdaging #17

Day 17: a song that you hear often on the radio

En net als ik deze vraag voorgeschoteld krijg, speelt er op de radio een klassieker die veel te weinig gedraaid wordt: Jumpin’ Jack Flash van The Rolling Stones.

Muziek die te vaak gespeeld wordt, en waar ik geen uitgesproken fan van ben, zorgt ervoor dat ik na verloop van tijd de radio gewoon uitzet. Als de radio aanstaat als achtergrond moet het al raar lopen voor ik merk dat een nummer te vaak gespeeld wordt.

Het nummer dat me gek maakt (niet in positieve zin) is Calvin Harris met Slide.

Advertenties

Auteur: dhjvg

Bijna 40j geleefd zonder de hulp gekregen te hebben die ik nodig had. Het tekent me en heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Vandaar het "(f)autistische", niet dat mijn inzichten fout zijn, het betekent alleen dat anderen het als fout kunnen aanzien. Maar dat is een ander paar mouwen want wie bezit de complete waarheid, wat is goed/fout? Ik bedoel alleen dat ik zelf weet dat mijn gedachten niet altijd de juiste zijn, hoe juist het ook moge klinken. De constante schemerzone die er steeds voor zorgt dat ik mezelf in vraag begin te stellen, mijn geestelijke gezondheid, of beter gezegd, de mentale gezondheid van de maatschappij (behendig het woord "samenleving" ontwijkend vanwege kristalheldere redenen).

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s