Schoonmaken, opruimen, huishouden

14516613_703267413156676_5822061803162320206_n.jpg

Uiteraard is dit niet autisme-specifiek maar ik herken het heel goed. Op het einde van de dag ziet alles er anders uit maar het eindresultaat is niet echt ‘opgeruimd’ te noemen. Tijd om een container te laten komen… Het enige wat me lukt om deftig en proper te houden is de keuken.

Advertenties

Auteur: dhjvg

Bijna 40j geleefd zonder de hulp gekregen te hebben die ik nodig had. Het tekent me en heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Vandaar het "(f)autistische", niet dat mijn inzichten fout zijn, het betekent alleen dat anderen het als fout kunnen aanzien. Maar dat is een ander paar mouwen want wie bezit de complete waarheid, wat is goed/fout? Ik bedoel alleen dat ik zelf weet dat mijn gedachten niet altijd de juiste zijn, hoe juist het ook moge klinken. De constante schemerzone die er steeds voor zorgt dat ik mezelf in vraag begin te stellen, mijn geestelijke gezondheid, of beter gezegd, de mentale gezondheid van de maatschappij (behendig het woord "samenleving" ontwijkend vanwege kristalheldere redenen).

3 thoughts on “Schoonmaken, opruimen, huishouden”

    1. Hoi Mathilde, leuk te horen dat mijn schrijfsels toch wat interessant bevonden worden. Mijn doel is vooral om de dingen op ‘papier’ te zetten dat het me duidelijker wordt, ook om eventueel anderen mee te kunnen helpen of mensen aan het denken te zetten. Veel plezier met mijn af en toe vreemde gedachtekronkels (hoewel ik het zo ‘normaal’ mogelijk tracht te houden).

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s